Να στείλετε μήνυμα

Συνεργασία καινοτομίας επαγγέλματος

Σπίτι
Προϊόντα
Βίντεο
Σχετικά με εμάς
Επισκεψή εργοστασίου
Έλεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Περιστροφικό τσοκ λέιζερ για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Ειδήσεις
Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)
Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

Οι οδηγίες insallation εγκαταστάσεων συντάσσονται με σκοπό τη ρύθμιση και την κράτηση του κέντρου (άξονας περιστροφής) δύο τσοκ μέσα στην απαραίτητη σειρά, έτσι ώστε ο εξοπλισμός μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις επεξεργασίας των χρηστών. Ελπίζουμε ότι κάθε κατασκευαστής εξοπλισμού μπορεί να λειτουργήσει αυστηρά σύμφωνα με αυτήν την διαδικασία εγκαταστάσεων. Εκτιμάμε επίσης την επικοινωνία του πελάτη με μας για τις λεπτομέρειες εγκαταστάσεων, έτσι ώστε μπορούμε να καταστήσουμε το improcement έγκαιρο. Σας ευχαριστούμε.

 

1.Fix δύο προϊόντα worktable στις απαιτήσεις σχεδίου. Όπως φαίνεται στον αριθμό, το αριστερό τσοκ ονομάζεται το “κύριο τσοκ” και το δικαίωμα ονομάζεται το “τσοκ ουρών”.

 

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

2.Screw κάτω από τις βίδες καθορισμού του τσοκ ουρών. Όπως φαίνεται στον αριθμό, κοίλο mandrel στερεώνεται από το νύχι στο μέτωπο του τσοκ ουρών (προετοιμάστε mandrel που δεν είναι πάρα πολύ βαρύ εκ των προτέρων. Πάρα πολύ βαρύ mandrel μπορεί να έχει επιπτώσεις στα επόμενα opeartions). Mandrel θα είναι 200300mm μακριά και θα έχει μια διάμετρο 3050mm. Η μαγνητική βάση καθορίζεται στη μηχανή (όχι στο να τοποθετήσει πίνακα του τσοκ ουρών), με το δείκτη δείχνοντας τη θέση που παρουσιάζεται στο σχήμα. Περιστραφείτε το τσοκ ουρών με το χέρι, μετρήστε και εξασφαλίστε ότι το κοντινό τέλος και μακρινό runout τελών mandrel είναι περίπου 0,1. Εάν η αξία είναι από το διευκρινισμένο πεδίο, ρυθμίστε τη θέση το νύχι για να καλύψει τις απαιτήσεις ακρίβειας.

  Σημείωση: Η μέτρηση μπορεί επίσης να διευθυνθεί με την παρεμβολή μακριού mandrel του μεγέθους που ταιριάζει με την κεντρική τρύπα του τσοκ ουρών στο κέντρο τσοκ, και mandrel θα είναι 10002000mm μακρύ.

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

 

3.Measure η μπάρα τροφοδότησης ipper και δευτερεύουσα μπάρα τροφοδότησης mandrel

Μετρήστε την μπάρα τροφοδότησης ipper mandrel (συγκεκριμένα η κεντρική ανώτερη μπάρα τροφοδότησης mandrel). Η μαγνητική βάση καθορίζεται στη μηχανή (όχι στο να τοποθετήσει πίνακα του τσοκ ουρών), με το δείκτη δείχνοντας τη θέση που παρουσιάζεται στο σχήμα. Κινήστε τον ολόκληρο να τοποθετήσει πίνακα προς το αριστερό και το δεξιό, μέτρο και αβέβαιος ότι η ανώτερη αξία μπαρών τροφοδότησης είναι κάτω από 0.05mm. Η ανώτερη αξία μπαρών τροφοδότησης που υπερβαίνει το απαραίτητο πεδίο μπορεί να ρυθμιστεί με την παρεμβολή του φύλλου χαλκού σε δύο σημεία στην κατώτατη τοποθετώντας επιφάνεια του τσοκ.

Μετρήστε τη δευτερεύουσα μπάρα τροφοδότησης mandrel (συγκεκριμένα η κεντρική δευτερεύουσα μπάρα τροφοδότησης mandrel). Η μαγνητική βάση καθορίζεται στη μηχανή (όχι στο να τοποθετήσει πίνακα του τσοκ ουρών), με το δείκτη δείχνοντας τη θέση που παρουσιάζεται στο σχήμα, κινεί τον ολόκληρο να τοποθετήσει πίνακα προς το αριστερό και το δεξιό, μετρά και εξασφαλίζει ότι η δευτερεύουσα αξία μπαρών τροφοδότησης είναι κάτω από 0.05mm. Η δευτερεύουσα αξία μπαρών τροφοδότησης από το πεδίο μπορεί να ρυθμιστεί με ελαφρώς να περιστραφεί την τοποθετώντας βάση του τσοκ. Μετά από τη ρύθμιση, έλεγχος πάλι εάν η ακρίβεια μπαρών τροφοδότησης ανταποκρίνεται στα πρότυπα. Εάν η αξία είναι ακόμα από το πεδίο, επαναλάβετε τη ρύθμιση μέχρης ότου είναι η αξία λάθους της μπάρας τροφοδότησης ipper και της δευτερεύουσας μπάρας τροφοδότησης του τσοκ ουρών κάτω από 0.05mm.

 

Σημείωση: Η μέτρηση μπορεί επίσης να διευθυνθεί με την παρεμβολή μακριού mandrel του μεγέθους που ταιριάζει με την κεντρική τρύπα του τσοκ ουρών στο κέντρο τσοκ, και mandrel θα είναι 10002000mm μακρύ.

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

 

 

4.With το κέντρο του τσοκ ουρών ως συγκριτική μέτρηση επιδόσεων (το κέντρο περιστροφής του τσοκ ουρών), μετρά το κατακόρυφο του αεροπλάνου αναφοράς στο πίσω μέρος του κύριου τσοκ σχετικά με το κέντρο περιστροφής του τσοκ ουρών.

Μέθοδος μέτρησης και ρύθμισης: η μαγνητική βάση καθορίζεται στο πρόσωπο τελών του τσοκ ουρών με το pinter του δείκτη πινάκων που δείχνει τη θέση που παρουσιάζεται στο σχήμα (αεροπλάνο αναφοράς του κύριου τσοκ). Αργά γυρίστε το τσοκ ουρών για έναν κύκλο και ovserce η ανάγνωση δεικτών του indictor πινάκων, η διαφορά των τεσσάρων σημείων μέσα στη μέγιστη εγκάρσια και κάθετη σειρά που μετριέται θα είναι μέσα σε 0.05mm. Το λάθος μεταξύ δύο πλευρικών σημείων που υπερβαίνουν το απαραίτητο πεδίο, ενδεχομένως, μπορεί να ρυθμιστεί με το φύλλο χαλκού σε δύο σημεία στην κατώτατη τοποθετώντας επιφάνεια του τσοκ. Το λάθος μεταξύ δύο κάθετων (πάνω-κάτω) σημείων που υπερβαίνουν το απαραίτητο πεδίο, ενδεχομένως, μπορεί να ρυθμιστεί με την παρεμβολή του φύλλου χαλκού σε δύο σημεία στην κατώτατη τοποθετώντας επιφάνεια του τσοκ. Επαναλάβετε το βήμα αρκετές φορές μέχρης ότου η αξία λάθους είναι witnin 0.05mm.

 

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

 

5.With το κέντρο του τσοκ ουρών ως συγκριτική μέτρηση επιδόσεων (το κέντρο περιστροφής του τσοκ ουρών), μετρά το coaxiality μεταξύ του κέντρου περιστροφής του κύριου τσοκ και το κέντρο περιστροφής του τσοκ ουρών, που είναι το κέντρο δύο τσοκ θα είναι ίσου ύψους.

  Μέθοδος μέτρησης και ρύθμισης: η μαγνητική βάση καθορίζεται στο πρόσωπο τελών του τσοκ ουρών, με το δείκτη του indiactor πινάκων δείχνοντας τη θέση που παρουσιάζεται στο σχήμα (εσωτερικός τοίχος της βασικής τρύπας στο κύριο τσοκ). Αργά γυρίστε το τσοκ ουρών για έναν κύκλο και παρατηρήστε την ανάγνωση pinter του δείκτη πινάκων. Η διαφορά των τεσσάρων σημείων μέσα στη μέγιστη εγκάρσια και κάθετη σειρά που μετριέται θα είναι μέσα σε 0.05mm. Το λάθος μεταξύ δύο lteral σημείων που υπερβαίνουν το απαραίτητο πεδίο, ενδεχομένως, μπορεί να ρυθμιστεί με ελαφρώς και εγκαρσίως να κινήσει την τοποθετώντας βάση του κύριου τσοκ. Λάθος μεταξύ δύο κάθετων (πάνω-κάτω) σημείων που υπερβαίνουν το απαραίτητο πεδίο, εάν any.may ρυθμίζεται με ελαφρώς και εγκαρσίως να κινήσει την τοποθετώντας βάση του κύριου τσοκ.

 

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

6.Measurement και ρύθμιση της κεντραρίσματος ακρίβειας τσοκ.

  Ρυθμίστε την απόσταση μεταξύ δύο τσοκ μεταξύ 500mm και 1000mm, και στερεώστε ίδιο mandrel. Mandrel θα είναι 15002000mm μακρύ και θα έχει μια διάμετρο 3050mm. Η μαγνητική βάση καθορίζεται στη μηχανή, με το δείκτη δείχνοντας τη θέση που παρουσιάζεται στο σχήμα (εξωτερικό mandrel των FO κύκλων για 30mm μακρυά από το νύχι). Περιστραφείτε το τσοκ και mandrel. Ο δείκτης πινάκων μετρά αντίστοιχα mandrel runout στη θέση για 30mm μακρυά από το νύχι και mandrel runout περίπου 0.1mm είναι αποδεκτό (γενικά, η ακρίβεια στερέωσης του νυχιού έχει ρυθμιστεί πριν από την παράδοση του τσοκ. Οι χρήστες πρέπει να ρυθμίσουν την ακρίβεια νυχιών σε περίπτωση προσαρμοσμένου προϊόντος, εκτεταμένου νυχιού ή άλλων ειδικών περιστάσεων). Εάν η βαλβίδα είναι από το διευκρινισμένο πεδίο, ρυθμίστε το posiotion του αντίστοιχου νυχιού για να καλύψετε τις απαιτήσεις ακρίβειας.

 

7.Check η γενική ακρίβεια.

  Ρυθμίστε την απόσταση μεταξύ δύο τσοκ μεταξύ 500mm και 1000mm, και στερεώστε ίδιο mandrel. Η μαγνητική βάση καθορίζεται στη μηχανή, με το δείκτη δείχνοντας το posiotion που παρουσιάζεται στο σχήμα (στον εξωτερικό κύκλο mandrel για 30mm μακρυά από το κύριο νύχι τσοκ). Κινήστε το τσοκ ουρών μπρος-πίσω, έτσι ώστε η απόσταση μεταξύ του τσοκ ουρών και του κεντρικού αγωγού πετά είμαι-100mm 1000mm ή έτσι (το τσοκ ουρών μπορεί να κινηθεί προς την κεντρική τρύπα FO το κύριο τσοκ). Η διαφορά βαλβίδων του δείκτη δεικτών πινάκων περίπου 0.05mm είναι αποδεκτή. Στο ίδιο πράγμα μακριά, δείξτε το δείκτη δεικτών πινάκων τον εξωτερικό κύκλο mandrel της πλευράς, και η γενική εγκατάσταση είναι κατάλληλη εάν η αξία δεικτών του δείκτη πινάκων είναι περίπου 0.05mm. Εάν η διαφορά αξίας είναι ακόμα από το πεδίο, ελέγξτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες των ανωτέρω βημάτων και confrim εάν therre είναι οποιαδήποτε παράλειψη ή εάν ένα στοιχείο acccuracy είναι από το πεδίο.

 

Εγκατάσταση και ρύθμιση της τέμνουσας ακρίβειας τσοκ σωλήνων λέιζερ (2)

 

8.Please διαβάζουν τα ανωτέρω βήματα προσεκτικά πρίν εγκαθιστούν τη διόρθωση ο εξοπλισμός. Αυτή η οδηγία εγκαταστάσεων συντάσσεται βασισμένος στην εμπειρία εγκαταστάσεων και διόρθωσης των περισσότερων κατασκευαστών εξοπλισμού. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά. Σας ευχαριστούμε πάλι για την επιλογή των προϊόντων μας.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-06-18 15:11:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Lingman Machinery Technology (Changzhou) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Xu

Τηλ.:: 86-519-88853979

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)