Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Προϊόντα > Τσοκ λέιζερ > Υψηλή ακρίβεια 0,02 λέιζερ τσοκ χιλ. υλικού χάλυβα

Υψηλή ακρίβεια 0,02 λέιζερ τσοκ χιλ. υλικού χάλυβα

Category:
Τσοκ λέιζερ
Price:
2800-3500
Specifications
Υλικό:
Χάλυβας
Σειρά στερέωσης:
60625mm
Ακρίβεια:
0,02 χιλ.
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
κτύπημα:
560mm
εφαρμογή:
Κοπή λέιζερ
Βάρος:
2800kg
Ταχύτητα:
120rpm
Κυριώτερο σημείο:

Τσοκ λέιζερ 0

,

02 χιλ.

,

Υλικό τσοκ λέιζερ χάλυβα

Εισαγωγή

Υψηλή ακρίβεια τσοκ λέιζερ 0,02 χιλ. για τις λύσεις B2B, συσκευασία περίπτωσης κοντραπλακέ

Περιγραφή προϊόντων:

Το τσοκ λέιζερ είναι ένα καινοτόμο προϊόν με σκοπό να παρέχει την ανώτερες απόδοση και τη διάρκεια. Είναι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο εργαλείο για την κοπή, τη διάτρηση, και την κατεργασία των υλικών με την ακρίβεια ακρίβειας. Έχει ένα κεντρικό ύψος 750mm και μια στιγμή της αδράνειας 527kg.m2. Έχει επίσης ένα βάρος 2800kg, που κάνει το μια ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε βιομηχανική εργασία. Το τσοκ λέιζερ χτίζεται για να διαρκέσει και έρχεται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση για την προστιθέμενη ψυχική ηρεμία. Με τη τεχνολογία λέιζερ εξεχουσών θέσεων του, το τσοκ λέιζερ είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εργαστήριο ή βιομηχανική εγκατάσταση. Εάν ψάχνετε ένα αξιόπιστο και ακριβές εργαλείο για την επιχείρησή σας ή θέλετε ακριβώς να αναβαθμίσετε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας, το τσοκ λέιζερ είναι η τέλεια επιλογή.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Τσοκ λέιζερ: Στιγμή της αδράνειας: 527kg.m2 Εξουσιοδότηση: 1 έτος Ακρίβεια: 0,02 χιλ. Πίεση εργασίας: 0.3-0.7MPa.
  • Υψηλή αποδοτικότητα: Ιδανικό για την κοπή λέιζερ ακρίβειας με την υψηλή αποδοτικότητα.
  • Σταθερή απόδοση: Σταθερή και ανθεκτική λειτουργία με χαμηλού θορύβου και δόνηση.
 

Εφαρμογές:

Το τσοκ λέιζερ Lingman G1200B-630 είναι ένα τέμνον εργαλείο λέιζερ υψηλής αποδοτικότητας με ένα κεντρικό ύψος 750mm και ένα κτύπημα 560mm. Είναι εξοπλισμένο με μια πίεση εργασίας 0.3-0.7MPa και παρέχει την υψηλές ακρίβεια και την ακρίβεια στην κοπή. Αυτό το τσοκ λέιζερ παρέχει την υψηλή αποδοτικότητα και την οικονομική αποτελεσματικότητα, που καθιστούν την κατάλληλη για τις διάφορες τέμνουσες εφαρμογές λέιζερ. Είναι επίσης μια ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλό - κοπή ποιοτικών λέιζερ χωρίς σπάσιμο του προϋπολογισμού τους. Το τσοκ λέιζερ Lingman G1200B-630 είναι μια άριστη επιλογή για τους πελάτες που ψάχνουν μια αποδοτική και οικονομικώς αποδοτική τέμνουσα λύση λέιζερ. Με την υψηλή αποδοτικότητα και την ακρίβειά του, μπορεί να παραδώσει τις ακριβείς περικοπές στα διάφορα υλικά εύκολα. Το τσοκ λέιζερ είναι επίσης πολύ αξιόπιστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό χωρίς οποιαδήποτε ζητήματα. Δεδομένου ότι είναι σχετικά προσιτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες βιομηχανίες και τις εφαρμογές. Με την υψηλή αποδοτικότητα και την απόδοσή του, μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις για να αυξήσει την παραγωγικότητά τους και να μειώσει τις δαπάνες.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Υλικό Χάλυβας
Όνομα Τσοκ λέιζερ
Κτύπημα 560mm
Πίεση εργασίας 0.3-0.7MPa
Σειρά στερέωσης 60625mm
Μέγεθος 630MM
Βάρος 2800KG
Εφαρμογή Κοπή λέιζερ
Στιγμή της αδράνειας 527kg.m2
Ταχύτητα 120RPM
 

Προσαρμογή:

Το τσοκ λέιζερ Lingman G1200B-630 είναι μια τέλεια τέμνουσα μηχανή σωλήνων για την κοπή λέιζερ. Έχει μια ευρεία σειρά στερέωσης από 60-625 χιλ. και μια υψηλή ακρίβεια 0,02 χιλ. Το κεντρικό ύψος αυτού του τσοκ λέιζερ είναι 750 χιλ. Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη τέμνουσας εργασίας λέιζερ. Με την άριστη απόδοσή του, παρέχει τη μεγάλη ευκολία στους χρήστες. Επιπλέον, η τιμή της είναι μεταξύ 2800-3500. Αυτό το τσοκ λέιζερ θα σας δώσει την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το τσοκ λέιζερ

Τα προϊόντα τσοκ λέιζερ θα συσκευαστούν σε ένα κιβώτιο με τον αφρό απόδειξης κλονισμού για να εξασφαλίσουν ότι το προϊόν δεν είναι χαλασμένο κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

Η συσκευασία θα σφραγιστεί με την κολλητική ταινία και θα ονομαστεί σαφώς με τη διεύθυνση του παραλήπτη.

Η συσκευασία θα σταλεί μέσω μιας αξιόπιστης ναυτιλιακής εταιρίας με την επιβεβαίωση παράδοσης.

Στείλετε το RFQ
Stock:
MOQ: